menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zeeland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Zeeland

Een kundige Payroll uit Zeeland helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Zeeland

U heeft een onderneming in Zeeland. U bent startende ondernemer of heeft een kleine tot middelgrote onderneming. De continue wijzigingen in wettelijke bepalingen op het gebied van arbeidsrecht is voor u lastig bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte van een medewerker, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn veel te groot geworden voor uw onderneming. Maar wees niet bang, u bent niet de enige ondernemer met deze problemen. Een payroll bedrijf in Zeeland is misschien de oplossing voor u zijn.

Het idee van een een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgever aspect, met alle verplichtingen voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw bedrijf overnemen. Het payrollbedrijf heeft uw medewerkers in dienst, maar die werken nog wel voor u. De specialisten van het payrollbedrijf nemen de salaris- en personeelsadministratie van uw bedrijf over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Ook het doorbetalen van loon bij ziek zijn of arbeidsongeschiktheid van de medewerker komt voor rekening van de payroll partner. Uw onderneming kan zo weer alle noodzakelijk aandacht van u krijgen. Het werven van nieuwe werknemers blijft u gewoon doen, neemt u medewerkers in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen voor grotere ondernemingen. Veel minder stress wordt vooral bij een kleiner bedrijf ervaren als het eigen risico bij ziek zijn en verzuim bij een payroll bedrijf is ondergebracht. ZZP’ers en freelancers kunnen payrolling inzetten. Freelancers en ZZP’ers werken dan in loondienst en hierdoor vallen ze onder de sociale verzekeringen. Op die manier blijft u zelf uurtarieven vaststellen, maar u factureert via de payroll organisatie. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort op dat moment tot het verleden.

1.776
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
19.269
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zeeland

Professionele payrollbedrijven in Zeeland

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf gaat samenwerken. Uw medewerkers ontvangen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat zal inhouden, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het gaat dus niet zo zo als met een uitzendbureau, dat personeel van de ene op de andere dag bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap blijft bij u.

Gaat er dan iets voor u als ondernemer wijzigen? Er verandert niets op de werkvloer. Uw personeelsleden blijven ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. Ontslaan van personeel, hoogte van salarissen en voorwaarden vaststellen, voeren van eindejaarsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert gedurende de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming.

Het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, doordat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor de risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Het risico op loondoorbetaling bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit u wel wat en past dit ook bij uw bedrijf? Vul dan op deze site uw contactgegevens in, zodat u diverse prijsopgaven in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Zeeland. Ontzorgen en het besparen op kosten, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Jun de Veld, regiomanager in Zeeland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Zeeland.

Payrolling laat u sneller aannemen

Bent u werkzaam in een branche waar veel werknemers aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Een meer wisselde contractduur is binnen een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Wanneer u uw personeel zelf in dienst heeft, dan moet u na twee jaar tijdelijke contracten de medewerker in vaste dienst moeten nemen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. Een werknemer kan dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langere tijdelijke contractperiode heel gunstig zijn. Vooral als uw werknemers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te ondertekenen. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studieduur verzekerd zijn van een baantje en u kunt door middel van een langere termijn goede werknemers langer aan uw onderneming binden.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan niet meer druk te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Zeeland aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Zeeland te zeggen hebben!

img

Joep Doornveld

Het meest belangrijke voor mij is heldere communicatie. Met de hulp van Professionals Zeeland ben ik uitgekomen bij een deskundige Payroll. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie deskundige hulp!

img

Annemijn Fikkert

Vrijwel meteen een Payroll gevonden. Ik ben goed en deskundig geholpen door Professionals Zeeland. Ook buiten kantooruren stonden ze voor mij klaar!

Professionals uit andere branches in Zeeland

Let's Talk

Bij Professionals Zeeland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier