menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zeeland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Zeeland

Een kundige Mediator uit Zeeland helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Zeeland

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer met elkaar in gesprek te komen en te zoeken naar een voor beide partijen acceptabele oplossing. Hij of zij zal geen oordeel vellen, zoals een rechter, en zal ook geen partij kiezen zoals een advocaat. Hij of zij luistert vooral naar de standpunten van beide partijen en zal vervolgens proberen de problemen helder te krijgen. Het uiteindelijke doel van een mediation traject is dat er een overeenkomst wordt gesloten tussen allebei de partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en bovenal dat deze aanvaardbaar is voor allebei de partijen. Deze overeenkomst kan wellicht in een wettig document worden vastgelegd. Op deze manier kan men voorkomen dat er op een later moment weer een conflictsituatie zal ontstaan.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Zeeland biedt oplossingen.

Conflicten komen regelmatiger vaker voor dan u zult denken. Geschillen waarvoor men geen oplossing lijkt te hebben. Verhoudingen verslechteren en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. De meningen van de betrokken partijen verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat in de arm nemen, maar dat is vaak niet nodig.

Conflictbemiddeling zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker ingezet en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vandaag de dag is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een onenigheid.

Een mediator uit Zeeland kan onder andere worden ingeschakeld voor:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen met overheidsinstanties
2.348
Klanten geholpen met mediators vergelijken
19.269
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zeeland

Kosten van een mediator in Zeeland

Het uurtarief voor mediation verschilt per mediator. Hierdoor liggen de tarieven ver uiteen. Bijna alle mediators hanteren verschillende tarieven voor bedrijven en voor particulieren. Het eerste gesprek, oftewel het intake gesprek, is meestal gratis en na dat gesprek zit men nog niet vast aan vervolggesprekken. De mediator zal u meestal in dit intake gesprek het uurtarief vertellen dat u zult gaan betalen en er zal dan ook worden aangegeven hoeveel gesprekken nodig zullen zijn.

Mediators die een samenwerkingsverband hebben met de Raad voor Rechtsbijstand kunnen namens u subsidie bij de overheid aanvragen, dit is de zogenaamde toevoeging. Voldoet u helemaal aan de voorwaarden voor deze subsidie, dan hoeft u alleen maar een bijdrage te betalen. De subsidie is uiteraard afhankelijk van het inkomen en eigen vermogen van de aanvragers. Uw mediator kan u hierover meer informatie geven.

De totale kosten van een mediation zijn afhankelijk van het aantal gesprekken dat gevoerd is. Over het algemeen zijn er tussen de drie en vijf gesprekken nodig om de partijen tot een oplossing te laten komen. Kan men het niet eens kan worden, dan kan men de onenigheid alsnog aan de rechter voorleggen. Een juridische procedure is echter wel een stuk duurder dan een mediationtraject.

Ben u opzoek naar mediation? Vul uw gegevens in en vindt een mediator uit Zeeland. Van verschillende mediators uit Zeeland zult u dan een offerte krijgen in uw e-mail waarmee u een lopend conflict tot een oplossing kunt brengen.

mac
mac
img

Ik ben Jun de Veld, regiomanager in Zeeland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Zeeland.

Zoeken naar betaalbare bemiddelaars regio Zeeland?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen lid is van Professionals Zeeland. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan moet deze aan een aantal vast omschreven kwaliteitseisen te voldoen. U kunt zeker weten te maken heeft met met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze staat ingeschreven bij Professionals Zeeland. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Bij een rechtszaak is er maar één iemand de winnaar; bij mediation komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt simpel diverse mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze website. U kunt dan gemakkelijk verschillende mediators met elkaar vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. De goedkoopste? Of wellicht een bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediation uit Zeeland is de kans groot dat beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Zeeland te zeggen hebben!

img

Jurrien Worst

Heldere afspraken kunnen maken met de Mediator die Professionals Zeeland voor mij had gecontacteerd. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit selectieproces eigenlijk super makkelijk was. Ik ben heel tevreden over de service die Professionals Zeeland aanbied.

img

Wijnanda ten Hofhuis

Echt bizar snel een geschikte Mediator gevonden! ik ben echt top geholpen.

Professionals uit andere branches in Zeeland

Let's Talk

Bij Professionals Zeeland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier